Избори, номер пореден!

Парламентарни Избори 2022
Не си взехте поука! 

Отново съм на линия за изборния ден като техник на машинното гласуване. Виждам как интересът към изборите става все по-слаб, а не обратното. Това е много тъжно за нас като нация и е много удобно на тия "горе", които си играят игричките. По разбираеми причини гласувах още с отварянето на изборния ден. От тогава до към обяд са минали точно 6 човека и членовете на СИК. И ако тази гледка е основна из страната ще си барем плодовете ама ще са гнили!

 

Знам, че ви е омръзнало от предизборни обещания. Едни добре облечени дами и господа се появяват там където иначе няма никога да ги видите. Същите тези биват четкани от всякакъв вид медии. Надпреварват се да обясняват как ще спрат кражбите и корупцията в държавата. А точно те са пътеводителите на всичко скапано тук при нас. Но България е богата страна от всяка една гледна точка и те знаят, че има още много за крадене. 

Приказки от типа "няма за кой да гласувам и затова реших да НЕ гласувам" ми носят такова раздразнение на стомаха, че ми иде да се изповръщам върху всеки един подобно мислещ и то без извинение! Не е нормално хора с претенции да имат толкова бедна политическа култура. Ами образовайте се, отделете време да се запознаете с реалната обстановка и да намерите правилните хора. Има ги, те са сред нас! 

Не разбирате ли, че те целят точно това - да не се гласува! Защо им го позволявате? Така хем им излиза евтино, хем си преразпределят местата в парламента! След това логичното идва. Недоволни хора от "все същите в парламента" и всичко в държавата било зле, нямало държава. Поне не мрънкайте като не сте си дали гласа, когато трябва! 

Държава има и това сме всички ние! От нас зависи какво ще ни е бъдещето. Но за да се случи това, вдигнете се от сирените, сложете си някакви дрехи отгоре и се довлачете до избирателната ви секция. Оставете своя глас и нека така помогнем за бъдещето на всички нас! 

 

Прочетете още:


Нагласувахте ли се?
Мести избори 2021 "презареждане"
Местни избори 2021
Евроизбори 2019

 Снимка: tvn.bg  

Няма коментари:

Публикуване на коментар


All rights reserved © 2023 Ежедневието днес | Powered by peSho
Използването на материали от сайта без изрично разрешение на автора е забранено!
Protected by Copyscape