Нагласувахте ли се?

Машинно гласуване
Избори 2021, част поредна

И този път бях техник покрай безкрайните избори в нашата държава. По принцип няма нищо лошо на едни избори в една демократична република, но както винаги тук при нас цирка е пълен. 

Като погледна крайните резултати на всички избори тази година си правя един ясен извод. Българина предпочита да чака някой месия да го оправи. Изключението беше хората на протеста. Всичко друго оправяше държавата на маса или по социалните мрежи

А какво се роди от протестите? Новото старо! Старите муцуни с нови костюми. И тук имаше изключение на думите ми, партията на Слави Трифонов. В типичния си стил той беше опозиция на всички. Самия той се скри от всичко като се "показваше" само във ФБ нещата бяха ясни, че ще се ходи пак на гласуване. 

Така в България се появи нов феномен. Управление на държавата от президента Румен Радев със спуснати от него служебни депутати. Започнаха се едни популистки акции, които трябваше да замажат очите на зомбясалото население. В крайна сметка и на хората им писна да ходят до урните, то кога са и искали де... Така се родиха нивите "спасители" в лицето на Кирчо и Кокорчо с тяхната псевдо партия Продължаваме ПоДмяната. След едно вяло гласуване, изборите бяха спечелени именно от тях. Избрахме си Политическа партия без да е такава! Да, оказва се, че регистрацията на "ПП ПП" липсва. Умело са спретнали една лъжа и като няма държава да види това си се явиха на изборите. А като повече от половин държава спи и не гласува ще си сърбаме претопената манджа! 

Обаче нека вкарам и малко оптимизъм. Това клатушкане от партия в партия все пак показва, че на хората им е писнало от ерата на Борисов. Надявам се партиите, които съставят кабинет и управляват България да го сторят мъдро и за благото на народа. А ние да не спим отново 10-12 години. 

Колкото до посетените ми секции този път бяха само две отново в селата до гр. Карлово. Изборите минаха повече от спокойно без да имат нужда от моята помощ. Какво по-сладко от това. Междувременно пуснах и вота си там, защото аз спазвам едно правило, че ако не гласувам съм абсолютно съгласен с властта, която и да е тя. Като дори нямам право да съм недоволен от работата на кабинета ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! 


Прочетете още:


Мести избори 2021 "презареждане"
Местни избори 2021
Евроизбори 2019

 Снимка: bta.bg  

Няма коментари:

Публикуване на коментар


All rights reserved © 2023 Ежедневието днес | Powered by peSho
Използването на материали от сайта без изрично разрешение на автора е забранено!
Protected by Copyscape