Създадено с любов за Бойко тиквата

Здравей бате Бойко, мутренска главо такава!



 Вчера без много да искам те видях как отново се "плюнчиш" по телевизията. Стори ми се някак леко обиден отново на българския народ, на твоя работодател! Били ви наричали мърша там в парламента, а дали не сте точно такива и от истината да ви е позаболяло. Съмнявам се да ви пука като гледам сте си в цветущо здраве. Но този път не говориш за оставка на кабинета. Явно са ти подшушнали, че този експеримент на величие няма да ти се получи отново. Грозно замазваш и случката с тоалетния ти Вице Валерката, да точно той! Той бил председател на НФСБ и трябва те да се оправят с него, защото „Кабинетът се крепи на всеки един от нас”, нали така тигърчо бистришки? А за честта на майките на деца с увреждания никой не помисли!

 Май си сърдит и на президента, а господин премиер? Еми не е така удобен като онова предно ваше чучело Росенчо. Сега не ви понася много критиката на президента. Как може президент да се изказва за повишаването на данъка на колите или застраховките. Трябва да мълчи и за непрестанното повишаване на министерските заплати, тресе ви инфлацията вас в парламента нали? А за нас останалата част от страната (вашите шефове) кога ще дочакаме новите 20лв. богатство? А забравих това не трябва да се коментира сигурно и от нас, а не само от президента! Явно ние българите вървим по примера на президента и не сме съгласни без да си вършите работа да взимате все повече пари. Недоволстваме и от факта, че сте създали една медийна среда: партия-държава! И тук сте се засегнали г-н Тиква, но защо? Нима много ви дойде истината? Еми понаболява няма начин, вземете си вазелин. Ще ви е нужен някой ден след като се сблъскате с неподкупените избиратели и тяхната любов!

 Ти каза, че не се плашиш този път от протестите, защото нямало причина за тях. Няма причина или просто започнахте добре да ги управлявате протестите. Полицията получи команда да дезориентира хората излезли да протестират като ги поразходиха малко вътре в самите градове. Затапихте движението на няколко големи града като така искахте да постигнете едно разцепление, едно недоволство сред хората, които имат да вършат важни задачи по същото това време. Е до някъде успяхте, но до кога? Колкото и народът да се е превърнал в стадо овце, толкова и може това стадо да тръгне в друга посока (а именно в правилната). Е тогава ще ви се види тясна България! Но ти Бойко не спря да наглееш и да казваш как цената на горивата не се влияе от протестите, а от пазара. На пазара изведнъж се стопиха цените нали? Или тази тенденция никак не е от вчера и не е нужно да има икономическо образование човек за да го разбере, просто в нашата страна това намаление идва с удобно закъснение и се чака новото повишаване на световния пазар.

Подигравките с българския народ започнаха да стават доста опасна игра за всички вас. Без значение дали сте сини, червени, зелени и прочие, вие сте се родили и живели в една кочина, кочината на комунизмът! Кочината пак ще бъде почистена, но лошото е, че тя отново ще се замърси. Ще се стигне до там, че след като няма друг вариант да се справим с боклука, то той ще бъде подпален!


Прочетете още:


"Полицейщина"
България - Това сме ние!

Карикатура: Чавдар Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар


All rights reserved © 2023 Ежедневието днес | Powered by peSho
Използването на материали от сайта без изрично разрешение на автора е забранено!
Protected by Copyscape