WCимеонов

Кой беше ти господин вице?


 Опитвах се да подмина това самозабравило се петно в българския парламент. Не, че другите са по-малки лекета, но поне повечето гледат да не се излагат персонално. Явно не се притеснява от менталното си отклонение или не си го е открил още, но чисто и просто се показа в целия си блясък пред едни измъчени български майки. Майки, които са избрали да отгледат своите деца такива каквито са, а не са ги изхвърлили буквално на боклука.


 Тези майки с УЖ болните си деца получиха една селска плесница от едно политическо прасе. Без капка срам Валерчо застана пред камерите и започна да се напъва колкото може за да изсере тези лайна през ненаялата си уста. Да говори как майките тук не са важни, а е важно да се запази бюджета мисля, че е достатъчно да му бъде взет скалпела. Но той реши, че манджата е безсолна и изсипа не малко сол в раните на клетите майки. Били нагли, не си гледали достатъчно децата...

 Повелителю на тоалетни пожелавам ти да дойдеш на нашето ниво и да изпиташ всички "блага" дадени ни от вас властимащите. Справедливост има и тя ще дойде за теб. Дано по-бързо да я усетиш "патрЕоте"! Днес чух, че сте се извинили, а до вчера си стояхте гордо зад думите. Да не ви засърбя задника г-н "Тишина"? Спокойно това е само началото!

 И на кому бе нужно пак това отвличане на вниманието, а господин пожарникар, вожде? Какви схеми сте подготвили и вършите, че изкарахте на протест българските майки. Забелязах, че винаги когато има проблем в страната се оказва, че вие сте извън държавата.Оправяте си офшорките ли какво? С това ви управление скоро България няма да я има, но няма да ви има и вас. Майсторът ще почука и на вашата врата, където и да е тя...!



Прочетете още:


България - Това сме ние!


Снимка: burgas-podlupa.com

1 коментар:

  1. + 1 от мен...

    Това недоразумение Симеонов няма място в политиката...

    ОтговорИзтриване


All rights reserved © 2023 Ежедневието днес | Powered by peSho
Използването на материали от сайта без изрично разрешение на автора е забранено!
Protected by Copyscape